Yin Fotografie


Over Yin Fotografie
Yin staat voor vrouwelijk, voor voelen, naar binnen, rond, rust en zacht. Yin en Yang bestaan pas wanneer je iets vergelijkt met elkaar en alles heeft zowel een Yin als een Yang kant. Als ik mezelf als fotograaf en als mens vergelijk weet ik dat ik  fotografeer vanuit mijn gevoel. Ik ben dan veelal als Yin: als vrouwelijke fotograaf fotografeer ik vanuit ‘de klik’ die ik met jou heb en met de foto. Ik hou van creatieve portretten. Ik denk in verhalen en beelden en neem jou graag mee op reis. Een avontuur in mooi licht en een fijne setting om jou, zoals je bent op de foto vast te leggen. Samen met jou zoek ik graag naar de foto’s waarop jij echt jij bent….we zoeken naar de momenten waarop jij jezelf durft te laten zien zoals je bent en het donker en licht hiermee mooi in balans zijn, als yin en yang.

Hoe werkt de fotoshoot?
In een speelse setting in de studio of op locatie geef ik je aanwijzingen voor verschillende houdingen om te staan of zitten en tussendoor trek je eventueel een andere kledingset aan. Je eigen inbreng is ook welkom. Jonge kinderen gaan met hun leukste, meegebrachte speelgoed veelal hun eigen gang. Oudere kinderen krijgen speelse opdrachten, zodat ze actief bezig kunnen zijn. Tussendoor laat ik je foto’s zien. Sommige foto’s  zijn ingetogen, andere uitbundiger, meer naar buiten gericht en spontaan. Ook op momenten waar het lijkt of ik niet klik, ontstaan prachtige, sprekende foto’s. Plezier en ongedwongenheid staan in ieder geval voorop voor de mooiste, ontspannen foto’s!

Hoe krijg ik mijn foto’s?
Na afloop van de fotoshoot kies je uit een online fotoalbum welke foto’s jou een diepe glimlach geven. Deze foto’s laat ik voor je afdrukken bij een professionele vakcentrale of desgewenst ontvang je van mij de digitale bestanden. Ook jouw foto op canvasdoek, of bijvoorbeeld aluminium behoort tot de mogelijkheden. Een unieke en waardevolle herinnering!

Yin Fotografie staat voor portret-, gezins-en kinderfotografie vanuit gevoel.
Sprekende foto’s voor in het fotolijstje, een album, op canvas, op je facebook, je c.v., of in je (modellen)portfolio.
Geweldig om mee te maken: leuk voor jezelf maar ook prachtig als cadeau.
Trouw-, uitvaart- en bedrijfsreportages behoren ook tot de 
mogelijkheden.

Studio of Locatie Shoot Trouwreportage Interieur & Woning Reportage

Uitvaartreportage Bedrijfsreportage

Yin Fotografie | Yvonne Vruggink | info@yinfotografie.nl | 06-219 88 954