Reacties Workshops


Foto’s door Yin Fotografie en cursisten; mevrouw Bruil, mevrouw Tannemaat, mevrouw Kroesen, mevrouw Verkerke en de heer Starink. Bedankt!

Mevrouw Zweerink – Workshop 1 op 1: Natuur en Architectuur

Een workshop bij Yvonne is erg leerzaam, maar vooral leuk! Veel individuele aandacht en veel ruimte voor eigen vragen. De basis had ik al geleerd, maar de individuele workshop was ideaal om weer een stapje verder te komen. Bedankt!!!

Mevrouw Verkerke – Workshop Basis + Portretfotografie

Was een geslaagde workshop!! Veel geleerd! Nou maar eens kijken of ik een model kan vinden voor het showen van mijn sieraden…. Wel zulke leuke foto’s gemaakt van medecursisten!!  Bedankt voor het verzorgen van deze workshop!

De heer Starink  – Workshop Basis + Portretfotografie

Leuk en informatief. Misschien kunnen de gemaakte foto’s nog centraal bekeken worden.

Mevrouw Abbink – Workshop Basis + Portretfotografie

Leerzaam en je kunt er ideetjes opdoen om je camera wat beter te leren kennen. Ga zo door.

Anoniem – Workshop Basis + Portretfotografie

Duidelijk de beginselen van het fotograferen uitgelegd. Vrij veel, maar ook noodzakelijk dus snap die keuze wel. Het praktijkgedeelte had van mij nog langer mogen duren. De hand-out is fijn.

Mevrouw Mentink – Workshop Basis + Portretfotografie

Theorie is altijd wat saai maar dankzij de beelden op de laptop goed uitgelegd. Ik heb weer voldoende informatie gekregen om mijn vaardigheden weer aan te scherpten. Dankjewel Yvonne.

Mevrouw Rits – Workshop Basis + Portretfotografie

Leerzaam, een camera is lastiger dan je denkt. Het oefenen was heel leuk.

Mevrouw de Jong – Workshop Basis + Portretfotografie

Leerzaam, duidelijk en gezellig. Goed te gebruiken in de praktijk. Beginnen bij het begin in kleine vorm is prettig werken. Veel individuele aandacht. Theorie en praktijk wisselt elkaar goed af. Top! Ga zo door.

Mevrouw Scholder – Workshop Basis + Portretfotografie

Ik vond het erg leerzaam. Veel info wat ik nog even moet laten zakken. Thuis verder mee aan de slag. Leuke dag gehad. Bedankt!

Mevrouw Bruil – Workshop Basis + Portretfotografie

Duidelijke workshop. De basisdingen van de camera geleerd. Goede balans in theorie en praktijk. Misschien 1 uurtje langer om alles nadien nog samen te vatten. Yvonne, je bent enthousiast, hou dit vast. Groepen in deze hoeveelheid houden.

Mevrouw Tannemaat – Workshop Basis + Portretfotografie

Goede sfeer. Mooi aantal om mee te werken. Goede afwisseling praktijk en theorie. Je hebt aan alles gedacht! Genoeg enthousiasme en handvatten om zelf te gaan stoeien.

 Anoniem – Workshop Basis + wedding dress Portretfotografie

Een leuke dag waar ik wat meer geleerd heb over fotograferen.

 

 

Yin Fotografie | Yvonne Vruggink | info@yinfotografie.nl | 06-219 88 954