Reacties van klanten


G. van der Scheur | Trouwreportage

  • Contact en communicatie: verliep erg fijn, je reageerde altijd erg snel en kwam betrouwbaar over. Ook tijdens het foto’s maken vonden we het contact fijn, je was enthousiast en nam initiatief.
  • Aanwezigheid: perfect! Je was er op de momenten die we graag vastgelegd wilden hebben. Plus dat we je op sommige momenten nauwelijks opmerkten, bijv. tijdens de ceremonie!
  • Resultaat: we zijn super blij met de foto’s! Ook erg fijn dat we zo veel hebben ontvangen. We vinden de foto’s erg divers/verschillend, erg leuk. Een paar foto’s zijn een beetje overbelicht, maar doordat we er zo enorm veel hebben is er meer dan zat keus :)

J. Musters | Trouwreportage

Wij hebben het als heel prettig ervaren. Ook de gasten.
Je deed het erg leuk ook met de kinderen.. Nu nog uitzoeken whaaa dat wordt een hele opgaaf..
Bedankt voor alle mooie beelden, wij genieten hier echt nog na!

B. Jansen |  Trouwreportage

We kijken terug op een hele mooie en fijne dag. Jij hebt daar zeker ook een bijdrage in gehad. We vonden jouw aanwezigheid erg prettig en het resultaat erg mooi. Kortom, we zijn erg tevreden !!!

 

 

 

 

Ingrid Eijssink | Matoeta | Profiel-fotoshoot

In mijn werk als diëtist en psycholoog is de ‘binnenkant’ heel belangrijk, contact maken en de ziel of kern van mensen zichtbaar krijgen zodat mensen in hun kracht komen te staan. Ik zocht dan ook een fotograaf die mijn ‘binnenkant’ op de foto wist te zetten. Bij Yvonne voelde ik direct een klik om in dat diepere contact te kunnen komen.  De voorbeelden op haar website lieten mij zien dat zij de ‘binnenkant’ weet te pakken. Ik heb gekozen voor de ‘Shoot & Relax Luxe’: een uitgebreide reportage zowel op locatie buiten als binnen in de studio. Veel keuzemogelijkheden en daarbij alle bestanden voor mij beschikbaar. De fotoshoot heeft volledig bevestigd dat Yvonne met gevoel fotografeert en de ‘binnenkant’ weet te pakken. Vooraf hebben we ideeën en suggesties besproken en Yvonne gaf hele leuke input daarvoor. Ze vroeg mij ook wat voorwerpen mee te nemen. Die heeft ze heel creatief in een foto gevat. De shoot was heel ontspannen, we hadden de klik en zo ontstonden in de flow de verschillende poses in gezamenlijk overleg. Yvonne heeft echt mijn ziel weten te pakken. De foto’s gebruik ik vooral zakelijk op mijn website en in de diverse social media. Ik zou Yvonne zeker aanraden omdat ze een professional is met het hart op de juiste plaats.

 

J. Castermans | Profiel-fotoshoot

Contact was heel prettig. Heel snel en informeel contact via de mail. Je antwoordt zeer snel op berichten en denkt vooraf ook goed mee.
En het ophalen van het station was heel fijn, dat voelde echt als een extra in de service!
De fotoshoot was ook heel prettig en ongedwongen, heel informeel. Je wist me echt op mijn gemak te stellen. Je had creatieve manieren om mij allerlei poses te laten aannemen en gezichtsuitdrukkingen te laten aannemen. Ook dat ik een minicursus ging doen en dat ik bijv moest denken aan iets waar ik trots op was, werkte heel goed! Ik vond het echt heel leuk daardoor.
 

R | Intieme reportage

Ik wil je graag vertellen dat we de shoot als bijzonder fijn en leuk hebben ervaren en erg blij zijn met het resultaat. Je hebt de gave om tijdens de shoot tegelijk aanwezig en onzichtbaar te zijn. Aanwezig door de duidelijke suggesties en aanwijzingen die je geeft en onzichtbaar tijdens het nemen van de foto’s, waardoor we niet het gevoel hadden te poseren, maar gewoon gezellig samen waren en daarbij als toevallig op de foto werden gezet. Verder was het ook gezellig en hebben af en toe hartelijk met elkaar kunnen lachen.
Het resultaat van de shoot is in één woord prachtig. De foto’s getuigen van jouw vakmanschap, als het gaat om positie, compositie en belichting. Daarnaast getuigen ze van creativiteit, terwijl ze ons ook laten zien zoals we zijn.
De communicatie voor en na de shoot verliep soepel. We waren vooral blij dat je de foto’s al zo snel kon leveren, zowel digitaal als fysiek. Volgende keer benaderen we zeker weer jou.

 

 

 

 

 

 

Koen & Sanne | trouwreportage

 
Ontzettend bedankt voor het maken van de foto’s tijdens onze bruiloft, we kijken er steeds met veel plezier naar terug. Het contact dat we voor, tijdens en achteraf hebben gehad was voor ons prima en duidelijk, niks op aan te merken. Je aanwezigheid tijdens de bruiloft was erg fijn. Je bent heel rustig en je stelt mensen op hun gemak, vooral voor mij (de bruid) was dat erg fijn. Ik hou er namelijk niet zo van om in het middelpunt te staan. De foto’s zijn we erg blij mee, je zag goede mogelijkheden voor foto’s. Zoals de zon die ineens ergens mooi door de bomen kwam die weer een goede fotomogelijkheid gaf.
Bedankt voor alles!

Lees hier het blog en bekijk het resultaat

Nienke & Huibert | trouwreportage

 

Het was een hele prettige samenwerking. Je was goed bereikbaar, dacht met ons mee en stond open voor ideeën.
Je bent rustig en bescheiden.
Het resultaat is fantastisch!
We gaan de foto’s met veel vrienden en familie digitaal bekijken en wellicht nog een fotoalbum maken :)

lunss bridesmaid dresses

M. Groot Kormelink | Bedrijfsreportage Groot Kormelink Optiek


De samenwerking was zeker weer naar mijn zin.
Ik zal je ook graag aanbevelen bij anderen!
De resultaten zijn naar wens, en de prijs staat me ook aan.

Bedrijf_groot kormelink_mkb_brillen_optiek_fotografie_bedrijfsfotografie_bedrijf_reportage-0400

 

T. Veenstra | Aanbod Loopbaancoaching

 

Wij hebben Yvonne gevraagd om foto’s te maken voor onze website. We vonden het heel fijn dat ze zelf goed op de hoogte was van hoe onze website er nu uit ziet, en dat ze met allerlei ideeën kwam voor foto’s.
Ze had ons van te voren gevraagd of wij ook al over foto-onderwerpen na wilden denken. Zo kwam er een heel natuurlijke samenwerking tot stand. We vonden haar ideeën verrassend creatief.
Ook had ze speelse ‘trucs’ voor ons in petto om ons ongedwongen op de foto te krijgen. Eén van ons heeft traumatische ervaringen met op de foto gaan. Ze liet zich daar niet door uit het veld slaan. Voor haar portretfoto gebruikte Yvonne uiteindelijk gewoon een uitsnede van een foto waar we met z’n tweeën op stonden.
Het eindresultaat was verrassend mooi! Binnenkort kan iedereen ze bewonderen op de website. Yvonne is een echte vakvrouw!!

 Aanbod loopbaancoaching-6864

 

 

 

 

 

T. Faber | De Gewijde Reis & Supreme Lovers

Ik vond de sfeer erg mooi. Fotoshoot is een onderdeel die we graag in ons event houden.
Dank voor je prachtige foto’s.

 

L. | Intieme reportage

Het contact was zeer prettig. De shoot was heel spannend en plezierig.
 Ik heb 2 foto’s van xpozer besteld, binnenkort nog 1 of 2.

J. Enzerink

 

Contact vonden wij super we merken dat je dit doet met heel veel passie. Shoot👍👍
Resultaat toppie.

 

Fam. Stoer

Het contact was super efficient want mijn vraag voor een photoshoot was wel erg lastminute! Dus heel fijn dat je meteen terug belde nav mijn voice mail bericht en dat je zo flexibel was dat we de volgende ochtend terecht konden ook al was je de dag ervoor druk geweest.
Ook na de tijd waardeerde ik je snelheid in het opsturen van de foto’s via yousendit en het afleveren van de dvd bij mijn ouders.
De shoot was wel erg gezellig eigenlijk! De sfeer was ontspannen wat mij hielp (en indirect Rijcksen ook), want ik was natuurlijk best een beetje onzeker over hoe Rijcksen het allemaal ging vinden. Leuk dat je voor ideeën open stond mbt de bellen blazen.
Erg leuk! Leuke variatie van verschillende foto’s. Met knuffel, de koffer, bellen blazen etc.
Tot nu toe hebben we alleen afdrukken van verschillende foto’s voor opa’s en oma’s en onszelf besteld en de DVD.
Ze staan op onze schouw, het kantoor van papa en tussen de andere foto’s v opa en oma.
Nogmaals bedankt voor alles. We krijgen erg leuke reacties of de foto’s die gezien worden!

 

 

 

 

B. Diks

De jongens vonden het fijn dat het allemaal een beetje op stoere wijze ging. Ze voelden zich bij jou op hun gemak, goede en ontspannen sfeer.

 

De Gruitpoort Doetinchem

 
Ik vond het een prachtige avond met een dito resultaat.
Fijn dat je dat tethered shooting voor elkaar gekregen hebt, dat gaf echt een toevoeging aan de avond.
Ruim 4500 bereikte mensen met het facebookalbum zijn voor ons allebei een mooi resultaat volgens mij.
Ook stond er een prachtig lovend artikel over de gehele avond in de krant.

Guilty Pleasure_de gruitpoort doetinchem-7849

M. Rensink | Bedrijfsreportage

 

Yvonne stelt met haar warme persoonlijkheid mensen op hun gemak. Ze denkt vakkundig mee voor welk doel de foto gemaakt wordt en welke uitstraling moet overkomen. Ook kijkt ze niet alleen door de lens maar vooral naar de persoon voor de camera. Op deze manier weet ze mensen zo in beeld te brengen dat je niet alleen kunt zien wie het is, maar ook een beeld krijgt hoe iemand is. Ik heb nu meerdere malen met haar een fotoshoot gedaan en het was elke keer een plezierige en energievolle gebeurtenis. Ik beveel haar dan ook van harte aan.

 

J. Klein Tank

 

De dvd heel vaak bekeken!!!
Dit was voor ons de eerste keer dat we een fotoshoot deden dus we staan en stonden er heel blanco in. We kijken er goed en tevreden op terug. De reacties van mensen die we de dvd hebben laten zien zijn heel positief!  De shoot  vonden we prima! Mooi hoe jij met ons en de kinderen omging. Het contact voor de shoot was goed, ook fijn dat we de eerste afspraak konden verzetten omdat Niene ziek was. Tijdens de shoot was het ook goed. Het ging in onze beleving snel voorbij, maar voor de kinderen was het lang genoeg. Contact na de shoot was prima! Duidelijk hoe en wat. We zijn heel blij met het resultaat. We konden dan ook niet kiezen, dus vandaar de hele dvd. Nu willen we nog wel een keer een foto op xpozer. Maar welke……… Ik kan altijd moeilijk keuze maken. Maar dat komt van zelf!

Lees hier het blog en bekijk het resultaat

S. Notten | Studio Fotoshoot

 

Wij vonden de shoot erg leuk! Ook de jongens vonden het prima, alleen voor Yesse was het wellicht net iets te laat ivm bedtijd,maar daar kun jij niets aan doen en is iets waar wij zelf een volgende keer rekening mee moeten houden.
Het contact verliep prima, snelle reacties van jouw kant dus helemaal goed!
Het resultaat is fantastisch! Heel mooi geworden, wat de keus wel heel moeilijk maakt hihi…

J. Arendsen

 

Ik vond de shoot leuk..de kinderen vonden dat ook.
het contact ervoor en daarna waren goed.
Ik heb nog geen foto’s zo besteld..dat komt nog wel..
het resultaat is top.

Adelaine | Bedrijfsreportage

 
Ik heb gisteren een aantal uren besteed aan het bekijken van de foto’s in het kader van de website. Leuk om te doen………………. ik heb voor bijna alle pagina’s een of meerdere foto’s gevonden. Ik ga hier in het weekend nog even mee verder. Het wordt een website in een nieuw jasje geloof ik.

Dat is dan weer erg leuk, dat je mogelijkheden ziet, waar je eerst nog niet zo mee bezig was. Tegelijkertijd besef ik mij vanmorgen dat een deel van de kritische noten die ik naar jou heb geuit, ook ligt in hoe ik naar mijzelf kijk en wil kijken. Weet je nog dat ik je vertelde dat ik mij somber voelde na het maken met de afspraak met jou, vanwege het gevoel dat ik iets moest zijn?

Ik kijk naar de foto’s en realiseer mij dat ik dat nog in mij heb, het gevoel om iets te moeten zijn naar de buitenwereld. Ik kijk nog eens naar de foto’s en zie dat er in veel foto’s iets bijzonders schuilt, iets wat er al lang is. Iets wat je zelf niet eens opmerkt, maar gewoon aanwezig is. Dat is ook mooi met uitsneden maken, je zoomt dan in op een detail en opeens komt er iets bijzonders naar voren.

Ik wil je hartelijk danken voor dit proces, waarin jij naast mij liep en mij de dingen door jouw ogen hebt laten zien die van bijzondere waarde zijn.
Ik zal je een seintje geven als mijn website is aangepast.

Lieve groet,
Adelaine

 

J. de Kruijk | Locatie Fotoshoot

 

Bedankt voor je prachtige foto’s en de tijd die je er aan besteed hebt!! En ook een groot compliment hoe leuk je het aanpakt tijdens de fotosessie.
Alles erg ongedwongen, aandacht voor de kinderen. Ook mijn beide zussen kijken met een goed gevoel terug op de shoot en de afwikkeling.
Erg ontspannen en relaxt. Professioneel! Prettig contact!

gezinsfotografie_tuin_gezin_kinderen_spontane kinderfotografie_fotoshoot_broer zus-4568

Margret Rensink | Profiel Shoot

 
Ik heb de fotoshoot als erg prettig ervaren door je fijne benadering. Het gaf mij het gevoel dat je snel inzicht had in mij als persoon door de observaties die je weergaf en daardoor mij een gevoel van ruimte en veiligheid gaf.
Ik vind de foto’s mooi geworden.

E. Weeda | Profiel Shoot

 

Ik vond de fotoshoot superleuk, terwijl ik jarenlang een hekel heb gehad aan ‘op de foto moeten’…
Net nu ik heel druk bezig ben met een proces van zelfacceptatie kwamen jij en je camera voorbij – prachtig!
Misschien kom ik nog eens voor een workshops voor enthousiaste amateurfotografen of een fotoshoot met dieren!

linkedin_facebook_profielshoot_profiel_bedrijf_fotoshoot_profielfoto_twitter-5292

Spiritueel Centrum Collinghorst | Bedrijfsreportage

 

Het contact was prettig, duidelijke communicatie en heel eerlijk. Ook juist de eerlijkheid hebben wij als heel prettig ervaren. Ook de snelheid van schakelen was voor ons heel prettig.
De shoot was voor ons wat onwennig, maar je hebt ons de mogelijkheden laten zien en ons snel op ons gemak gesteld. Sommige momenten voelden wat geposeerd, maar bleek in de foto’s een schot in de roos. Je weet wat je doet.
Heel tevreden over het resultaat. Prachtig! Ook de feedback van anderen is heel positief. Zal je bij iedereen aanraden.

Bedrijfsreportage

 

 

 

 

 

 

L. Schipper

 

We hebben een geweldige dag gehad mede mogelijk gemaakt door jou!
We voelden ons zo op ons gemak bij jou. Het zijn prachtige foto’s geworden en we zijn er heel erg blij mee :) Mooier hadden wij het ons niet kunnen wensen….
Complimenten voor je werk en leuk om te zien hoe je ook omging met onze bruidsmeisjes :)
Nogmaals bedankt voor alles, we zijn meer dan tevreden :)

trouwfotografie_natuur_kasteel_trouwen_achterhoek_ruimzicht_slangenburg_achterhoek gelderland_trouwfotograaf-5094

Dhr. Hilge | Locatie en Studio Fotoshoot

 

Ik ben erg tevreden over de shoot als ook het resultaat. Je gaf goede aanwijzingen en tips om tot een beter resultaat te komen en ook je creativiteit over verschillende houdingen (zoals destijds buiten) is erg goed. Het resultaat vind ik ook erg goed, met name de diverse kleurstellingen vind ik geslaagd. Een zwart-wit foto geeft een heel andere indruk dan gewoon en kleur. Ik zou niet weten wat er anders of beter kan in je dienstverlening :).

Ester Alake | Locatie Fotoshoot

 

De shoot ging heel ontspannen. Je zorgde door jouw eigen houding en opmerkingen dat mensen (waaronder ikzelf) zich op hun gemak voelden.
Het resultaat is geweldig en een prachtig aandenken.

Verjaardagsfeest

Floor Slagter | Locatie / Bedrijfsreportage

 

Yvonne denkt erg goed mee met de fotoshoot. Van tevoren hebben we fijn mailcontact gehad en met elkaar besproken wat ik wilde. Het was prettig om te merken dat ze mij begreep, zodat de sfeer goed in beeld gebracht kon worden en ik daar ook het vertrouwen in had.

Tijdens de shoot heeft Yvonne het beste uit de omgeving en uit mij gehaald. Ze daagde mij uit en stelde mij op mijn gemak. Ze heeft na de shoot ook zelf nog foto’s gemaakt die ik mocht gebruiken! Ze dacht vergaand met mij mee.

De foto’s zijn heel mooi geworden, passend bij de sfeer die ik heb aangegeven. Ik heb nu een prachtige verzameling van foto’s voor mijn website en profielen. Een volgende keer zou ik absoluut weer een shoot bij Yvonne doen!

Floor Slagter

 

Inge Kraan | Locatie / Bedrijfsreportage

 

Een echte aanrader! Wat een geweldig inspirerende, creatieve vrouw. Niet alleen heel gezellig om met Yvonne op stap te gaan, ze is ook enorm goed in haar vak. Ze heeft oog voor detail, humor en bezieling! Ben haar heel dankbaar!

Inge Kraan

Marion Kriele | Studio Fotoshoot

 

Feedback:
– leuke shoot, zonder toeters en bellen
– prima contact, vriendelijk, ook weer no-nonsense, betrokken, gemotiveerd om leuke foto’s te maken
– uiteindelijk vind ik de foto’s die een beetje van boven zijn genomen minder geslaagd, net als de volle lengte.
Maar bij de rest zitten meer dan genoeg leuke foto’s. En voor het betaalde bedrag vind ik dat ik veel waar voor die prijs krijg.

Bedrijfsreportage

 

Bedrijfsreportage

 

Ik heb de foto’s al wel aan potentiele klanten laten zien en die vinden het allemaal erg mooi!

Bedrijfsfotografie Sanitiem

Stephen Monne | Locatie / Bedrijfsreportage

 

Wat een heerlijke, magische fotoshoot verleden week met jou Yvonne. Je straalt zoveel passie en plezier uit. Voor mij een feestje om gewoon te mogen zijn wie ik ben voor jouw lens. En je weet precies welke foto je wilt maken. Ik voelde ook heel veel ruimte en vrijheid om in verbinding te kunnen zijn met de elementen. Je bent echt een vakvrouw. Yvonne, dank voor deze prachtige foto’s en de fijne middag samen!!

Stephen Monne_adem en stem_fotoshoot_fotografie_strand_man_portret_uniek_licht_zee_yin fotografie-7

Harald, Chantal, Caitlyn | Locatie Fotoshoot

 

 De fotoshoot vonden wij helemaal geweldig. Zeker de locatie was heel erg mooi. Het contact was heel erg goed. Het resultaat is geweldig!!! Er zitten zoveel mooie foto’s bij dat de keuze lastig was. Wij hebben allemaal digitale foto’s besteld. Mocht iemand ons vragen of wij nog een fotograaf weten dan raden wij je zeker aan.

Dank je wel voor de mooie fotoshoot. En mochten wij in de toekomst weer een shoot willen dan weten wij waar wij heen moeten.

Gezinsfotografie_gezin_kind_hond_honden_natuur-7685

H. Cuppers – Moors | Locatie fotohoot

 

De shoot was erg leuk en ongedwongen. Het contact met Yvonne was spontaan en professioneel. Mooie foto’s, maar moeilijk te beoordelen op de oypo site. Bij sommige foto’s kun je de gezichten niet goed zien, omdat je de foto niet kunt vergroten. We gaan nog overleggen wat we gaan bestellen. 

L. Tuininga | Studio Fotoshoot

 

Ik heb het contact als prettig ervaren. De foto’s kwamen snel naar je toe. Snel antwoord. Ik heb 2 foto’s gekocht en door een tip van Yvonne in mat besteld. Ik ben hier erg blij mee. Ik vind het eindresultaat geweldig. Nog mooier dan ik had gedacht. Ook tijdens het foto’s maken. Ze neemt de tijd en alles wat je wil is mogelijk.

Vrouwen portret_vrouw_creatieve_creatief_kracht_power_kinderfotografie_bijzondere portretten-2891

M. den Dulk | Locatie Fotoshoot

 

We hebben afgelopen week het kado gegeven en viel erg goed in de smaak. We hebben een bestelling gedaan, hoe lang kunnen we nog bestellen? De samenwerking verliep prima, we merkten dat je heel goed met kinderen kon omgaan. We zijn erg blij met het eindresultaat. Bestelling was vlot binnen. We hebben geen tips/opmerkingen.

Familie Heezen | Studio Fotoshoot

 

De samenwerking hebben we zeer prettig ervaren, alles liep op rolletjes en de kinderen (Cas & Tijn) vonden het geweldig en toch een beetje spannend. Het contact verliep soepel, duidelijke afspraken gemaakt en we hadden er zin in! Yvonne is een fijn persoon, de juf van Cas, een warm persoon naar de kinderen toe en dat is voor ons zeer prettig ervaren. Yvonne heeft voor ons de perfecte ontwerp van de uitnodigingskaart gemaakt. Met haar creatieve manier van denken, deskundigheid is het een geweldige kaart geworden, super gedaan.

 Pre-wedding Shoot

 

 

Studiebegeleiding Bronckhorst

 

De samenwerking was erg prettig. Leuk om samen te werken met iemand die zo enthousiast is en in staat is een goede vertaalslag te maken van onze wensen naar beeldmateriaal. Je bent erin geslaagd om het verhaal van SBB te vertellen met foto’s. Super gedaan! Snelle reacties, betrokken en dit gekoppeld aan professioneel werk leveren is niet vanzelfsprekend. Jij kunt dat wel (!) en tegen betaalbare tarieven. De enige opmerking die ik voor onze reportage kan maken is dat we nu veel foto’s met dezelfde kinderen hebben. Zelfde gezichten, zelfde kleding. Wanneer de sessie over 2 dagen was verspreid hadden we dit kunnen voorkomen. We zullen je zeker aanbevelen bij derden. Top werk Yvonne!

 Bedrijfsfotografie

Familie te Slaa | Locatie Fotoshoot

 

 

De shoot vonden wij prima en perfecte locatie. Jij had voor mooi weer gezorgd. Het contact was prima. Mooie foto’s dus het resultaat is goed. Een aantal 1-x15 foto’s en een paar vergrotingen hebben we besteld. Bij wie en hoe te bestellen vonden we niet erg duidelijk.

gezinsfotografie_fotografie_gezin_kinderfotografie_babayfotografie_familieshoot_yin fotografie-5216

Familie Hakvoort | Studio Fotoshoot

 

De shoot was relaxed. Yvonne pastte zich aan aan de omstandigheden. Kinderen willen immers niet altijd wat jij voor ogen hebt.Het resultaat is mooi geworden. Mooie gezinsfoto’s en prachtige foto’s van de kinderen. Inmiddels hebben we foto’s ingelijst die we online besteld hebben. Zo kun je thuis een keus maken en worden foto’s van professionele kwaliteit per post thuis bezorgd. De opa’s en oma’s zijn ook erg blij met het resultaat! Tips voor jou (en leermoment voor ons). Shoot met kleine kinderen (onder de 4 a 5 jaar) ‘s ochtends plannen. Eind van de middag is de spanningsboog sneller op. Snel achter elkaar wisselen van foto vorm: familiefoto, kinderfoto’s, familiefoto in andere positie, kinderfoto’s in andere positie. Ik denk dat je het eerste halfuur het meeste kans heb op ‘medewerking’ van een peutertje.

Gezinsfotografie

Familie Vos | Studio Fotoshoot

 

Wij vonden de fotoshoot erg leuk. En het contact en resultaat prima. We hebben foto’s en een bestand besteld. Ga zo door!

gezinsfotografie_fotografie_gezin_kinderfotografie_babayfotografie_familieshoot_yin fotografie-6539

N. Fleming | Foto’s Reunie Piersonschool

 

Ik vind dat je geweldige foto’s hebt gemaakt, allemaal heel ongedwongen. Ik heb 3 foto’s besteld en ik weet dat er meer mensen foto’s hebben besteld. Bedankt en wie weet misschien over 3 jaar weer.

M. Veenhuis | Locatie Shoot

 

We zijn erg blij met de mooie foto’s! Vooral de Xpozer is super geworden, haarscherp! De shoot was erg ontspannen en het contact met jou verliep prettig en persoonlijk. Snelle levering van de foto’s.

Kinderfotografie

 

 

Josine en Dirk  | Trouwreportage

 

Trouwfotografie

De foto’s zijn erg mooi! Heel erg bedankt! We zijn erg blij met de fotoshoot. Een hele mooie herinnering voor de mooiste dag van ons leven! Je hebt oog voor de spontane acties en zet deze mooi op beeld. Bij de foto’s met de groepen ben je creatief met het kiezen voor de poses. Heel speels. Je maakt goed gebruik van de mogelijkheden die de locatie je biedt. (Ook als het bruidspaar op het laatste moment ineens een andere plek bedenkt ;-), waar je overigens totaal geen problemen mee had). Een advies is dat je misschien wat meer de regie mag pakken bij de groepsfoto’s om de snelheid erin te houden. Als fotograaf beweeg je je onopvallend door de mensen en zorgt voor een ontspannen sfeer, dit hebben wij als heel prettig ervaren. Er waren veel kinderen, ook zij voelden zich erg op hun gemak. We hebben ervoor gekozen om de shoot te bestellen op een schijf. Zo hebben we alle bestanden digitaal. Ik denk dat ik die foto met alle kids bij het hek in de lijst ga doen. Verder ga ik er kalenders van maken… En kan ik me straks zelf creatief uitleven met het maken van een boek en de rest! Bedankt!

 

Familie Garsen | Locatie Fotoshoot

 

We hebben van alle foto’s 1 exemplaar besteld en een soort collage gemaakt. Misschien willen de anderen nog wel wat nabestellen. Het contact klopt precies zoals je beschrijft op de site, vanuit je gevoel. De shoot verliep, ondanks de drukte toch rustig, omdat jij de rust uitstraalt! De foto’s bekijken via de computer vond ik wat klein en soms lastig om echt goed te zien hoe de foto’s daadwerkelijk waren. Het bestellen van de foto’s was makkelijk te doen. We hebben een fijn gevoel gehad tijdens de shoot en de foto’s zijn goed van kwaliteit.

Familie Mulder | Locatie Fotoshoot

 

Het was leuk om te zien dat zelfs de minder enthousiaste gezinsleden (‘waarom moeten we op de foto?’) tijdens de shoot gewoon lekker meededen en spontaan reageerden. Jouw leuke en ontspannen manier van doen droeg daar zeker aan mee; zo erg bleek het dus niet te zijn om op de foto te ‘moeten’! De resultaten mochten er zijn, we (inclusief opa en oma) hebben naar harte lust besteld en we hebben nu een paar hele leuke foto’s van onszelf en als gezin. Mijn foto’s staan al op LinkedIn. Bedankt!

 

 

Familie Holtslag | Trouwreportage

 

Wij hebben zeker wel genoten van de dvd met foto’s! De dag is perfect verlopen ondanks de hitte! De aanwezigheid van jou was precies goed! Niet te overdreven aanwezig. Wij zijn er heel blij mee hoe het verlopen is. Het contact tussen ons ging goed en soepel. Wij zijn heel erg blij met onze foto’s en kunnen er nu leuk zelf mee aan de slag met de dvd!

M. de Haan | Studio Fotoshoot

 

 

Bedrijfsfotografie M. de Haan UitvaartbegeleidingIk ben heel tevreden. Je hebt echt de tijd genomen om de juiste blik te krijgen. Toen dat niet gelijk lukte verzon je telkens wat anders. Net zolang tot het goed was. Wat ik ook fijn vond dat niet jij bepaalde wat de beste foto was, maar dat we dat gewoon zelf konden doen. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat.

 

 

 

Familie Jaaltink | Locatie Fotoshoot

 

Wat hebben wij een super dag gehad. Nou Yvonne knappe klus geklaard , om een gezin met 5 personen op de foto te krijgen waaronder ook nog 2 mannen bij zitten die op de foto gaan verschrikkelijk vinden. En om dat het dus al een niet te makkelijke klus is wilde ik ook nog graag de honden er bij op. En…. had ik er nog een vraag bij, zo natuurlijk mogelijk, want dat vind ik het mooiste. Dus een uitdaging voor yvonne. Maar echt, deze fotografe krijg je niet gek. We staan er allemaal super op. We zijn het bos in geweest, om het zo ontspannen mogelijk er op te krijgen en om een jongentje van 10 jaar op de foto te krijgen, die geen zin heeft en hem lachend en enthousiast  bezig te zien….petje af. De sfeer was ook zo ontspannen dat de kids zich heerlijk relaxt voelden om alles te doen wat Yvonne vroeg en natuurlijk was het gooien met bladeren het aller leukst. Maar dan komt het moeilijkste; er moet gekozen worden, welke foto aan de muur. Gelukkig heeft yvonne ontzettend goed geholpen en hebben we prachtige dingen uitgezocht, waaronder een prachtig canvas doek met onze prachtige kinderen erop, zoals ze zijn, en een paar vergrotingen voor in fotolijstjes. Yvonne bedankt voor de super gezellige dag, Prachtige foto’s. Je deskundigheid en het helpen in de keuzes en het mogelijk maken van ons mooie schilderij in afwijkende maten. Het was echt top!

I. van der Mijn | Studio Fotoshoot

 

Ik had de fotoshoot gepland voor de verjaardag van mijn vriendin. Nog nooit eerder een fotoshoot gehad en was wel een beetje nerveus. Gelukkig zijn we hartelijk ontvangen en hebben we ontzettend veel plezier gehad tijdens de fotoshoot. De omgang was heel vriendelijk en heel open. We konden zelf ideeën geven voor foto’s en hebben op verschillende locaties foto’s gemaakt. Zowel mijn vriendin als ik zijn ontzettend blij met het resultaat van de foto’s. Er zitten onwijs leuke en goede foto’s tussen! We hebben een stuk of 10 foto’s digitaal besteld en we hebben er één laten afdrukken. Ik was verbaasd over de kwaliteit van de afgedrukte foto, zeer goed!. Ik raad iedereen echt aan om bij Yin fotografie een fotoshoot te doen. Niet alleen voor een mooi resultaat, maar ook voor een leuke dag!

 

 

Maureen Weustenenk | Studio Fotoshoot

 

Wat een super ochtend hebben we gehad! De kinderen hadden er erg veel zin in en vonden het erg spannend. Jij wist ze goed op hun gemak te stellen. Ze mochten even lekker rondlopen om alles te bekijken. De shoot was erg ongedwongen en we zijn ontzettend blij met het resultaat. Uit al die mooie foto’s was het moeilijk om een keuze te maken. Yvonne bedankt voor de mooie shoot en de leuke ochtend! De kinderen vragen de hele tijd wanneer we nog een keer gaan!!

 

M. Maresch | Studio Fotoshoot

 

Wat was het een geweldige ervaring voor de meiden. Jouw enthousiasme, geduld en vriendelijke omgang met de kinderen (en hond) zorgden ervoor dat ze zich goed op hun gemak voelden. Het resultaat is dan ook erg mooi geworden. Het was moeilijk om een keus te maken uit de vele mooie foto’s. Dankjewel hiervoor!

 

 

M. Engel | Studio Fotoshoot

 

Ik heb een supergezellige ochtend gehad bij Yin Fotografie. Na wat gespannenheid werd er al gauw gelachen en voelde ik me op mijn gemak. Mede doordat de aanwijzingen duidelijk waren zijn het natuurlijke en mooie foto’s geworden en is er ook rekening gehouden met mijn wensen. Na enkele dagen kreeg ik mail voor het online album dat makkelijk te bedienen was. Het bestellen en daadwerkelijk de foto’s ontvangen was zo snel.Dit is het sleutelwoord voor mij: “snelle” service met daarbij een goede dosis humor en mooie foto’s waar ik super trots op ben.

 

Everlien Janssen | Locatie Fotoshoot

 

Ik hoopte dat het leuke en mooie foto’s zouden worden waar we op staan zoals we zijn en dat is prima gelukt. We hebben het heel leuk gevonden om te doen en de kids waren prima op hun gemak ondanks dat het toch best koud was. De foto’s van de kids waar ze op de skelter staan/ zitten zijn echt zo goed gelukt, het plezier straalt er van af. 1 supergrote foto van de kids op de skelter krijgt een mooie plaats in de keuken. Daarnaast hebben we ook kerstkaarten gekocht. Dank voor de mooie foto’s.

 

 

 

Dorien Stinissen | Studio Fotoshoot

 

Ik vond dat je de kids op hun gemak stelde en dat je veel leuke ideeën had over poses. Leuke, stoere maar ook hele lieve foto’s, daarom was het ook moeilijk om er maar 1 te kiezen en hebben we er uiteindelijk een collage van gemaakt. Ik zou een ander dan ook zeker aanraden om naar jou toe te gaan. Ik ben meer dan tevreden met het resultaat, ik zal je nog laten zien hoe het geworden is in ons huis. Mijn man was blij verrast en had het niet zien aankomen dus was echt TOP! Bedankt voor de mooie foto’s!

Martin en Daisy Siebers | Trouwreportage

 

Voor onze bruiloft kwamen we bij jou terecht en we voelden meteen een klik. Jij hebt mede voor ons een bijdrage geleverd voor een mooie dag met foto’s waarin alle emotie te zien is. Dat is precies wat we wilden. De foto’s zijn echt geweldig geworden. We genieten er volop van. Bedankt voor alles.

Paul de Graaf | Pers-en promotiefoto

 

Voor een pers- en tevens promotiefoto wendde ik mij tot Yin Fotografie. De voorbeelden van haar site spraken mij aan om hun echtheid en puurheid. Omdat in mijn optiek een fotograaf een spiegel van zijn (of haar) ziel fotografeert, wilde ik mij graag op haar manier hebben vastgelegd. De shoot en het resultaat overtroffen mijn verwachtingen. De rust en het geduld die Yvonne Vruggink uitstraalt stelde mij direct op mijn gemak. Uit een selectie van foto’s hoefde ik alleen maar te kiezen. Enig nadeel? Ik kon niet kiezen en ging met 4 geschikte foto’s naar huis, inclusief de bedoelde persfoto. De persfoto is overigens in meerdere kranten geplaatst. Kortom: vakwerk, top!

Abhay Sier | Natuurfoto

 

Boven mijn bank heb ik een geweldige foto, gedrukt op canvas van 90 bij 60 cm. Ik had nooit gedacht dat de foto zo scherp  zou blijven. Het is een foto van het strand met een licht bewolkte lucht met nog een laatste beetje zonlicht. Zeker ’s avonds als de zon in mijn kamer valt, lijkt het canvas zelf licht te geven. Genieten! Voor weinig geld heb ik iets heel moois aan de muur. Origineel en zelf uitgezocht uit de vele natuurfoto’s.

 

 

Wim Bulten Fotoshoot | Interieur & Exterieur

 

In deze moeilijke tijden op de woningmarkt is het erg belangrijk om de interesse van mensen te wekken. De foto’s van mijn woning op ‘’funda’’ waren in de winter gemaakt en daardoor een beetje troosteloos.Via een vriend van mij kwam ik bij Yvonne terecht, en heb ik haar gevraagd nieuwe foto’s te maken. Haar enthousiasme en haar oog voor detail verraden de vakvrouw in haar, ze heeft werkelijk een prachtige reportage gemaakt, waarvoor hartelijk dank!

 

 

 

L. Zweerink | Studio Fotoshoot

 

Bedankt voor de gezellige fotoshoot en je geduld met de kinderen, de foto’s zijn super geworden!

Tanja Sijtema | Studio & Locatie Fotoshoot

 

Het was fijn om met jou samen te werken. Door je  brede visie op de dingen ontstonden er vele mogelijkheden die tot uitdrukking kwamen in de mooie foto’s die je gemaakt hebt.Het portfolio dat je voor mij gemaakt hebt is een ware aanwinst. Door het warme onthaal, de goede zorgen en de ontspannen sfeer zijn er mooie resultaten bereikt. Bedankt!

Nick Studio | Fotoshoot

 

Bedankt voor de fijne dag en de mooie foto’s. Heb mijn ouders dit kado gedaan op de verjaardag en ze vonden ze fantastisch mooi.

Sisca Heeling | Studio & Locatie Fotoshoot

 

De deur gaat open, een warm welkom ! Ik kan mezelf zijn en dat komt tot uitdrukking in al de door jouw gemaakte foto’s.

Gerdy | Fotoshoot Website

 

Mijn eerste indruk van jou bij onze ontmoeting was een erg gunstige: wat zag je er artistiek, verzorgd en stralend uit. Helemaal op en top professioneel fotografe, die weet wat ze kan. Je liet me in mijn eigen ruimte komen. Als vanzelf ging ik voor je zingen en zonder verdere plichtplegingen ging jij fotograferen. Ik voelde me gehoord en gezien. Het was een ontspannen gebeuren. Lekker lachen en experimenteren. De tijd stond stil… er was alle rust om tot de essentie te komen. Toen ik moe was van toch een tikje poseren werd het pas echt leuk. We gingen spelen met objecten, gooiden stenen in de vijver, werden gewoon uitgelaten. De compositie met de stoel in een kom van schaduw: een vondst! Toen je binnen met het fotograferen van tulpen aan de gang ging ben ik rustig in de keuken wat te eten gaan maken: ik vertrouwde je vakvrouwschap. Wat begreep je goed waar ik naar toe wilde. En het toeval, het geluk hielp ons een handje: de tulp met één blaadje open werd zoooo bijzonder. De beste foto’s voor mijn site zoeken vond ik een klus: er was zoveel moois. Maar ook dat proces kon je goed begeleiden: me leren kijken, uitleggen wat je in een foto zag, emoties benoemen, uiteindelijk nog een voorselectie maken: je bent zeer geduldig en zorgvuldig. Dit was mijn eerste officiële fotoshoot en ik had me geen betere fotograaf kunnen wensen. Erg bedankt hiervoor!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Yin Fotografie | Yvonne Vruggink | info@yinfotografie.nl | 06-219 88 954