Woning & Interieur


In deze moeilijke tijden op de woningmarkt is het erg belangrijk om de interesse van mensen te wekken. De foto’s van mijn woning op ‘Funda’ waren in de winter gemaakt en daardoor een beetje troosteloos. Via een vriend van mij kwam ik bij Yvonne terecht, en heb ik haar gevraagd nieuwe foto’s te maken. Haar enthousiasme en haar oog voor warmte, sfeer en detail verraden de vakvrouw in haar, ze heeft werkelijk een prachtige reportage gemaakt, waarvoor hartelijk dank!

Een reactie uit mijn klantenbestand waar ik niet veel meer aan heb toe te voegen. Je huis is natuurlijk helemaal jouw plek geworden. Toch kan het zijn dat je je woning wilt of dient te verkopen. Goede, professionele foto’s met de juiste ruimtelijke en sfeervolle uitstraling zijn vaak doorslaggevend om de potentiële kijker en koper te enthousiasmeren voor jouw woning.
Graag zoek ik met jou naar de mogelijkheden om jouw huis te fotograferen met de juiste, passende uitstraling. Ieder huis heeft weer een eigen karakter en dat geef ik graag weer in de foto’s.
Wil je graag meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met mij op. 

Woningfotografie is mogelijk vanaf € 149,95 ,- voor 1-1,5 uur fotografie incl. 10 hoge resolutie foto’s.

Badkamers

Yin Fotografie | Yvonne Vruggink | info@yinfotografie.nl | 06-219 88 954