Soul Portraits


Waarom een Soul Portrait Shoot?

Er zijn allerlei redenen waarom een fotoshoot leuk en voor iedereen geschikt is.

Er wordt veel gekiekt tegenwoordig, maar wie heeft er nu echt unieke en professionele (studio)foto’s?
Het zorgt voor een speciale herinnering en is tevens een mooi moment om niet meer te vergeten!

– Laat jezelf zien en vastleggen.
– Laat een foto-database fotograferen voor jouw praktijk of bedrijf.
– Upgrade je LinkedIn- of Facebookpagina of je c.v.
– Vul je (modellen)portfolio aan.
– Geef je familie en vrienden prachtige foto-afdrukken.
– Een fotoshoot is ook een bijzonder cadeau om weg te geven.

Hoe gaat zo’n shoot?

1. Het plannen van de afspraak
Als je een fotosessie wilt boeken of hierover nog wat meer informatie wilt, bel me dan of mail me via het contactformulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Het plannen van de dag, tijd en eventueel locatie gaan in overleg. Bij een fotoshoot voor jonge kinderen, kun je zelf even bekijken wat handig is in verband met de slaapjes. Wil je een shoot op locatie? Dan zoeken we samen de juiste plek. Dit kan bij je thuis zijn, in de straat of stad, of bijvoorbeeld een fabriek.

2. Het is zover: de shoot
Je komt in de studio, op de locatie of ik kom naar jou. Het is fijn als je kleding hebt/meeneemt waar je je prettig in voelt. Opdoffen en uitdossen is helemaal oké als dat bij je past. Dat levert een prachtplaat op, maar ook basic kleding is prachtig op een foto, omdat alle aandacht naar jouw gezicht en blik gaat. Een aantal kledingsetjes geven in ieder geval gevarieerdere foto’s. Tijdens de shoot krijg je van mij aanwijzingen en tips hoe te gaan staan, zitten of te bewegen. Je eigen inbreng is natuurlijk ook  van harte welkom. Samen gaan we op een foto avontuur.

3. Het online fotoalbum
Na de fotoreportage zet ik alle foto’s op de computer en maak een selectie. Deze geselecteerde foto’s bewerk ik waar nodig en zet ik vervolgens in een online bestelalbum. Zodra het album online staat, stuur ik je een mailtje met de link naar het album, zodat je de resultaten op je gemak thuis kunt bekijken en een bestelling kunt doen.

4. Bestellen van foto’s
Voor het bestellen van de foto’s zijn verschillende opties. Fotoafdrukken, een album, canvas, aluminium, xpozer, digitale bestanden of een DVD met foto’s.

Ja, dit lijkt me geweldig! Hoeveel kost dat dan?

Yin Fotografie | Yvonne Vruggink | info@yinfotografie.nl | 06-219 88 954